VERZORGINGSPRODUCTEN

goddessglitz

INFINITY SUN GODDESS GLITZ

NIEUW: GO FOR GLAM MET GODDESS GLITZ

Taking glow to a whole new level: de nieuwe Goddess Glitz body tattoos van Infinity Sun! Deze body tattoos maken jouw Infinity ervaring helemaal af. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en blijven lang mooi en glanzend.

 

Verkrijgbaar in zes verschillende sets, voor iedere gelegenheid.

prod_exfoliant

INFINITY SUN EXFOLIATING

Deze zachte, huidvernieuwende formule exfolieert de huid en maakt haar zacht met het natuurlijke ananasenzym, Bromelain. Door gelijkmatig dode huidcellen te verwijderen laat de exfoliant een zacht en glad huidoppervlak achter. De perfecte basis voor uw Inifnity Sun spraytan. Beschikbaar in potten van 200 ml, 20 ml sachets en ‘Gallon’ (3,8 ltr).

prod_glowonthego

INFINITY SUN GLOW ON THE GO

Geef uw huid en oppepper en creëer zelf een prachtige tan met de Infinity Sun Glow on the Go. De Infinity Sun formulie in een handige fles. De Glow on the Go is zeer geschikt om bijvoorbeeld gezicht en handen thuis of onderwerg snel bij te werken. Beschikbaar in size (150 ml).

prod_lipbalms

INFINITY SUN HYDRATING LIP BALM

De Infinity Sun “Avance Balme” is de nieuwe generatie van lipverzorging en bescherming tegen de zon. De balsem is een mix van organische ingrediënten, zoals organische bijenwas, organische vitamine E, organische etherische oliën, organische rozemarijnextract en organische calendula, voor het verzorgen en helen van uw lippen. De lip balm houdt uw lippen zacht en bevat SPF 15. Beschikbaar in Citrus, Coconut, Spearmint & Vanilla Bean

prod_hydratinglotion

INFINITY SUN EXTEND

Een super hydraterende lotion die de hoogste kwaliteit antioxidanten, plantextracten en DHA bevat. Dit product is gemaakt om uw huid zijdezacht te houden. Bovendien helpt het om uw teint langer mooi te houden. Elke dag aanbrengen voor het beste resultaat. Beschikbaar in flessen van 200 ml & 20 ml sachets.

Om de Infinity Sun producten te bestellen dient u de Infinity Sun spraytan training gevolgd te hebben en in het bezit te zijn van een Infinity Sun Spraytan systeem. Heeft u al een Infinity systeem? Dan kunt u de vloeistoffen bestellen in de Owner's Lounge.