TANNING VLOEISTOFFEN

elixir_bronzer2

INFINITY SUN BRONZE TANNING VLOEISTOF

Een 100% natuurlijke anti-aging sunless tanning vloeistof, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten, die de huid van een stralende, natuurlijk uitziende goudbruine gloed voorziet. De bronzing vloeistof bevat een cosmetische bronzer gemaakt van walnoot-extract, laat onmiddellijk resultaat zien en zal hierna nog zo’n 12 uur doorontwikkelen. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

elixir_bronzer2

INFINITY SUN ULTRA DARK TANNING VLOEISTOF

De “Rapid Development Ultra Dark” sunless tanning vloeistof is verrijkt met antioxidanten, plantaardige ingrediënten, en sunless tanners die de huid hydrateren, waarmee onmiddellijk een natuurlijk ogende Ultra Dark tan wordt gecreëerd. Deze formule absorbeert en droogt snel, en ontwikkelt zich in één uur. Voor donkerdere resultaten blijft de tan dieper worden gedurende een periode van 12 uur, waarna een tan onstaan is die 7-14 dagen blijft zitten. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

elixir_clear

INFINITY SUN CLEAR TANNING VLOEISTOF

Een 100% natuurlijke anti-aging sunless tanning vloeistof, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten, die de huid van een stralende, natuurlijk uitziende goudbruine gloed voorziet. Dit product is ontwikkeld voor klanten die graag de ultieme sunless tan willen, zonder de extra toegevoegde bronzer. De vloeistof ontwikkelt zich volledig binnen 12 uur. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

elixir_anti-aging2

INFINITY SUN ANTI-AGING VLOEISTOF

Een huidverjongende behandeling, gemaakt van exotische plantenextracten, antioxidanten en plantaardige ingrediënten, om de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven te halen. Deze behandeling is ideaal te gebruiken na een sunless tanning sessie. Het kan ook gebruikt worden als behandeling voor droge huid, of voor huid met gebrek aan collageen, om de elasticiteit en stevigheid van de huid terug te brengen. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

elixir_shimmer

INFINITY SUN SHIMMER HYDRATION

Een exclusieve mix van glinsterende elementen, verrijkt met hydraterende middelen om de huid te verzachten. Deze vloeistof verzorgt een prachtig glanzend effect. Dit product bevat een kleine hoeveelheid DHA, die de tan versterkt als hij 12 uur is blijven zitten. Het glanzende effect zal eraf wassen tijdens het douchen. Dit product kan onmiddellijk na een spraytan gebruikt worden, of als een aparte behandeling tussen de sunless tanning sessies door. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

elixir_normalize

INFINITY SUN NORMALIZE TREATMENT

Een verfijnde mix van exotische aloes, die bijdragen aan het hydrateren van het lichaam. Dit product stelt de sunless tanning vloeistof optimaal in staat om door te dringen in de huid, waardoor een langhoudender resultaat wordt bereikt. Dit product kan onmiddellijk voor de sunless tanner worden aangebracht en moet eerst drogen voordat de spraytan begint. Beschikbaar in 1 gallon containers (ca. 135 full body spraytans) en 1 liter dozen.

Om de Infinity Sun producten te bestellen dient u de Infinity Sun spraytan training gevolgd te hebben en in het bezit te zijn van een Infinity Sun Spraytan systeem. Heeft u al een Infinity systeem? Dan kunt u de vloeistoffen bestellen in de Owner's Lounge.