SPRAYTAN SYSTEMEN

syst_theater

THEATER

Het theater tovert uw behandelruimte om tot een luxueuze skincare studio. Ons theater wordt vaak het meest professioneel-uitziende spray tanning systeem op de markt genoemd. Het theater heeft een volledig geïntegreerd spray- en nevel-verwijderingssysteem, met 3 ventilatoren die direct de overtollige nevel in filters opnemen, waardoor uw studio en klant overspray-vrij blijven. Strategisch geplaatste studiolampen verlichten de huid, waardoor de behandelaar duidelijk zicht heeft bij het voorzien van de top-of-the-line service. Het Infinity Sun Theater heeft een gestroomlijnd design, met een gemakkelijke lade die plaats biedt voor de verschillende vloeistoffen. Het ruimte-efficiënte Theater integreert onze gepatenteerde spray technologie en de nevel-verwijderingssystemen, waardoor het high-end resultaat waar Infinity Sun bekend om staat bereikt wordt.

 

Infinity Sun Theatre Afmetingen: 221 x 150 x 130 cm.

syst_spa

SPA

Dit one-of-a-kind, vervoerbare systeem heft alle Infinity Sun Spray technologie in één klein pakketje. Dankzij de wieltjes kan het apparaat gemakkelijk van kamer naar kamer gerold worden, en de dual-solution technologie biedt u een volledig zelf aan te passen tanning en beauty ervaring aan. Dit apparaat kan worden meegenomen naar evenementen, filmsets, hotels of privéverblijven. Daarnaast kan het worden gecombineerd met de Infinity Sun Spray Station of Backdrop, voor de ultieme professionele opstelling of voor een compleet on-the-go service systeem.

 

Infinity Sun Spa Afmetingen: 80 x 58 x 52 cm.

syst_spalites

SPA LITE

De Infinity Sun Spa Lite is een one-of-a-kind gepatenteerd mobiel spray tanning systeem. Dankzij de wieltjes kan het apparaat gemakkelijk van kamer naar kamer gerold worden, en kan de Infinity Sun Spa meegenomen naar evenementen, filmsets, hotels of privéverblijven. Daarnaast kan het worden gecombineerd met de Infinity Sun Spray Station of Backdrop, voor de ultieme professionele opstelling of voor een compleet on-the-go service systeem.

 

Infinity Sun Spa Lite Afmetingen: 68 x 27 x 27 cm.

Verkrijgbaar in 3 kleuren.

syst_goddess

THE GODDESS

Ultieme luxe is nu bereikbaar via The GODDESS, de godin van Sunless Tanning. Het allereerste mobiele systeem met dual-solution technologie dat u een volledig zelf aan te passen tanning en beauty ervaring aanbiedt. Met een strak, sexy en innovatief design komt The GODDESS met een designer draagkoffer. The GODDESS is het stilste HVLP systeem van zijn soort.

 

Infinity Sun The GODDESS Afmetingen:
Base & Spray Gun – 60 x 25 cm  /   Base – 38 x 25 cm /  weight 7 kg.

 

MEET

THE GODDESS

OF

SUNLESS

syst_backdrop

INFINITY SUN BACKDROP SPRAY STATION

Wanneer deze gebruikt wordt met één van de Infinity Sun Spraytan Systemen, verzorgt de Infinity Sun Backdrop een professionelere, schonere, veiligere en prettigere ervaring voor uw klant en behandelaar. De Infinity Sun Backdrop bevat het Infinity Sun nevel-verwijderingssysteem, met 3 ventilatoren die de overtollige nevel weghalen door middel van filters. Strategisch geplaatste studiolampen verlichten de huid, voor een meer precieze manier van aanbrengen door de behandelaar.

 

Infinity Sun Backdrop Spray Station Afmetingen: 221 x 130 x 130 cm.

Neem contact op voor meer informatie over prijzen en levering.